ANTALYA / MANAVGAT - Bucak Şeyhler İlkokulu

Bucak Şeyhler İlkokulu

Bucak Şeyhler Köyü/Manavgat/ANTALYA
Vizyon
.Çocukların değer gördüğü, İlişkileri önemsemenin teşvik edildiği, Araştırma ve keşif için cesaretlendirildiği, Kendine has olmanın değerli olduğu, Çocukların yetkinliklerindeki gelişmelere odaklanırken, Sıra dışı kaliteye sahip pozitif bir öğrenme ortamı yaratmak. pozitif öğrenme ortamı sağlamak.
Misyon
Atatürk’ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle, her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karekterli, faydalı, güzel ahlaklı, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş , modern , yeniliklere ve gelişmeye açık , insancıl bir nesil yetiştirmektir.
.
08:30- 15:30